Hoppa till innehåll

Personalen

Vi på BestDrive Amhults Däck; Torslanda

Carl Övergaard

Grundare, VD

Dataingengören som blev industriell ekonom som blev del av designteamet på SAAB. Lärde sig det han kan om däck som anställd på Michelin. Kör själv en Nissan Qashqai, och drömmer om en ”hottad” BMW M3 med 22 tums däck och OZ-fälgar. Carl är energikicken på anläggningen med massor med idéer, alltid glad och med ett skratt inte långt borta.

Daniel Karstensen

Grundare, Vice-VD

En hängiven bilentusiast. Kör gärna Jeep men har även snabba bilar med snygga fälgar som passion. När det gäller däckservice är det vänliga bemötandet och att alla kunder skall känna sig hemma Daniels mantra. Drömbilen är en Ferrari.

Filip Krantz

Däcktekniker

Nyutexaminerad lastbilsmekaniker som startade på Amhults Däck dagen efter studentfesten (kom i tid). Detaljfokuserad och metodisk med extrem hög kompetensnivå -vår unga ”ingenjör”. Filip kör just nu modern, rostfri Volvo V70, men drömmen är en BMW M550d med riktigt feta bronsfärgade fälgar på 20 tum med däck från Continental.

Jacob Sjöberg

Däcktekniker

Den blivande handbollsproffset som valde att jobba på Amhults Däck i väntan på ett proffskontrakt. Social och tjötar hål i huvudet på oss andra -alltid med ett halvroligt göteborgsskämt i rockärmen. Starkt kundfokus med flexibilitet. Jacob kör just nu en gammal Peugeot 308, men drömmen är vad som helst än den bilen han har idag.

Johan Erlandsson

Delägare / Försäljningsansvarig för Last/lantbruk/industri och entreprenaddäck

Lastbilsmekanikern som bytte över till däckbranschen. Flera flera års erfarenhet i däckbranschen, både som anställd och som filialchef. Drömmer inte om bilar, utan om det perfekta golfslaget. Drive-ar just nu en Ping, men drömmer om nya klubbor efter varje runda.

Vi på BestDrive; Hisings Kärra

Namn Namn

Däckbytare

Text kommer

Namn Namn

Däckbytare

Text kommer

Namn Namn

Däckbytare

Text kommer

Vi kan däck

Däck är det bästa vi vet. Att se en bil rulla ut med bytta däck från vår anläggning är det bästa vi vet. Vi har lång erfarenhet av snabba, säkre, tålig och hållbara däck - allt efter vad dina behov är.

Snabb och effektiv

Vi har korta ledtider och är snabba på det du gör. Vi bjuder på kaffe medans du väntar och behöver du att vi kommer hem till dig och byter eller till din arbetsplats så löser vi det

Tillgängligt och enkelt att besöka

Vi ligger smidigt mitt emellan Brandstationen och IcaMaxi, bredvid Blomsterlandet. Sväng av 155:an och välkommen in på en kopp kaffe.

Behöver du byta däck, lagre dem eller bara har frågor?

Boka en tid så vi får träffa dig.