Hoppa till innehåll

Vad vi erbjuder

Enbart däck

Du kommer till oss och köper dina däck efter rekommendationer om vad som passar dig. Vi ger dig råden som gör att du får de däck du behvöer anpassade till dig och din körstil.

Däckskifte

Med egna eller de vi har i vårt lager byter vi dina däck smidigt och säkert. Till detta får du analys och rekommendationer om/när du behöver byta

Skifte och lagring

Vi erbjuder fullserivce, med både lagring och skifte av dina däck - inkl all analys och service. Vi kan även komma hem till dig eller din arbetsplats och byta däcken på plats.

Skifte hos dig

Är det stressigt? Svårt att hinna med? Hör avd ig till oss så bokar vi skifte hemma hos dig. Enkelt, smidigt och effekivt - och du hinner med det du skall

Erfarna

Med åren har vi samlat på oss den erfarenhet som behövs och kan ge dig de råd och tips som behövs för att hitta rätt på vägen till det perfekta däcket för dig.

Passionerade

Vi tänker, drömmer och älskar däck. Det är faktistk det roligaste vi vet. Välkommen in med dina frågor och ta del av vår passion.

Effektiva

Vi har en modern anläggning och en slimmad process, det går snabbt, effektivt och säkert att skifta dina däck. Medans du väntar bjuder vi på en kopp kaffe, och när den är uppdrucken är oftast vi redan klara.

Customer testimonial

5/5
I am impressed with the professionalism and execution of the project by this team. Highly efficient, easy to communicate with and definitely know their craft.
WILLIE WALTERS
client

Vi arbetar med Continelnal, Gisslaved och Matdor

Continental

Däcken är den viktigaste kontaktpunkten mellan fordonet och vägen. Vi arbetar för att dina däck alltid ska ge bästa möjliga bromsverkan, maximal säkerhet och ren körglädje.

Det är därför Continental är en av Europas ledande tillverkare av personbils- och lätta lastbilsdäck. Vi är också en av världens största tillverkare av personbilsdäck inom marknaden för originalutrustning och utbytesdäck.

Men vi är mer än så. Vi rankas bland de fem största billeverantörerna i hela världen, med divisioner specialiserade på bromssystem, instrumentering, system och komponenter för drivlinor och chassin, fordonselektronik, infotainmentlösningar, och tekniska elastomerer. Och över hela världen, har företaget över 244 000 anställda i 61 länder och på 554 platser. Vi är verkligen en stor familj.

Gislaved

Gislaved står för 110 års erfarenhet med fokus på däck för svåra väglag.

Däckens svenska arv och särskilda målgrupp garanterar att Gislaved uppfyller höga skandinaviska krav.

De kommer klara eldprovet och bemästrar alla väderförhållanden.

Gislaveds ledande position flyttas hela tiden fram genom kontinuerlig utveckling av nya, förbättrade mönster för däck till personbilar, SUV:ar och skåpbilar.

Matador

Med Matadordäck är du redo för alla uppdrag, eftersom de har utvecklats av proffs. Matadors många års framgångsrika erfarenhet av däckutveckling återspeglas i dess dynamiska, moderna och effektiva produkter. Med Matador är du redo för alla utmaningar.

Som en del av den prestigefyllda Continental Group har Matador en lång tradition att uppfylla höga kvalitetskrav tack vare europeisk kompetens inom produktion och teknik.

Ingår alltid hos AmhultsDäck

1 års garanti på alla däck

Skulle något gå fel är det bara att komma tillbaka så ordnar vi det.

Reckomendationer & råd

Det kostar inget att fråga. Hos oss får du alltid råd och tips, kostnadsfritt.

Efterspänning

Det är kostandsfritt att komma in för efterspänning av dina skiftade däck

Vilka däck skall jag välja? Vilka däck passar mig?

Boka en tid så tar vi ett snack om dina behov av däck.